Du har varit i alla städer

Boken går nu att köpa direkt från förlaget via deras distributör Samlade skrifter. Den finns förstås även på de vanliga internetbokhandlarna för den som vill.

Screen Shot 2015-10-07 at 13.36.29

Idag skickades min nya bok Du har varit i alla städer på tryck. ? Som titeln antyder så handlar den om städer och stadspolitik, det är lite som en spirituell uppföljare på Trafikmaktordningen fast mer stad och mindre trafik typ. Även om båda böckerna innehåller så väl stad som trafik. :)

Återkommer med info om lite releasekalas etc. Så länge vill jag bara ge all kärlek i världen till Victor och Mikael på Koloni förlag som har gjort så grymt jobb som redaktörer, det går inte ens att jämföra den första version jag skickade till dem och den som nu skickats på tryck… ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.