Four more years

Är busy i ett litet större skrivprojekt, så nu har jag en anledning till att bloggen är mer död än vanligt. :) Med lite tur så kanske något annat materialiserar sig i början av nästa år…

Hur som så upptäckte jag att popvänster visst gått och fyllt fyra år. Skål för fyra till.

Jag skulle vilja tipsa om ett helt fantastiskt fanzine skrivet av en lyft/uber-förare i San Francisco. Det heter Behind the Wheel och är en antropologisk studie över tech-bros och annat skräp. Annars så har vi julbrunch med Eskils vänner på Cyklopen nu på lördag (13/12) från klockan 12, och onsdag den 17:e från klockan 18 så serverar jag mat och spelar mina bästa mespopskivor, även det på Cyklopen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.