Dokumentär om Bus Riders Union

Skrev en kort historik över den fantastiskt inspirerande folkrörelsen Bus Riders Union för en månad sedan. Efter många om och men har jag nu lyckats få tag på dokumentären om dem som släpptes år 2000. Nu finns den på Internets (seeda ffs!). Även på TPB. Dokumentären må vara lite seg bitvis och kanske inte superfräscht proddad, men den är väldigt intressant och BRU är ruskigt bra på att organisera kollektivtrafikanter och genomför dessutom massa peppande aktioner, så den är väl värd att se.

Om du gillade den så släng gärna iväg en donation på ett par dollar till BRU, de behöver pengarna bättre än vad du gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.