Hjälp SL att göra kollektivtrafiken tryggare!

SL:s trygghetscentral jobbar man febrilt för att göra kollektivtrafiken tryggare, hittills har stora delar av kollektivtrafiken genomgått en omfattande prefixomvandling och således har vår trygghet ökat. Men nu behöver SL vår hjälp med att införliva fler trygghetsprefix i kollektivtrafiken. Nedan presenteras en lista på utförda trygghetsåtgärder, alla förslag utöver dessa mottages tacksamt!

Trygghetscentral

Trygghetschef

Trygghetstelefon

Trygghetskameror

Trygghetssamarbeten (ex. med Lugna Gatan)

Trygghetsspärrar

Trygghetsrum

Trygghetskontroll

Trygghetsvärdar

Trygghetspoliser

Trygghetskontrollanter

8 tankar kring ”Hjälp SL att göra kollektivtrafiken tryggare!

  1. Det obehagligt klingande ”tilläggsavgift” eller vanligt förekommande (och direkt felaktiga!) ”böter” borde självfallet skrotas. Istället bör ordningsbot, tilläggsavgift och alla andra varianter samlas under den gemensamma benämningen TRYGGHETSAVGIFT.

  2. Aj, så tryggt det verkar vara i kommunaltrafiken nuförtiden.. nä jag fortsätter att ta min bil som vanligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.