Ny podd om stadsplanering, första avsnittet om Kiruna, bitvis bra intressant, framförallt delarna om det “nya” Kiruna och dess kopplingar till förortsrädslan. Med chefredaktören för Arkitektur och Håkan Forsell (som vi intervjuade i förra avsnittet av Traffic Jam). Verkar som de kommer sända varje vecka vilket känns väldigt ambitiöst, dessutom så har programledaren som sin högsta önskan att det ska bli nolltaxa i Stockholm. Roligt! :) Hoppas den inte blir för lam bara, har bläddrat i den där tidningen några gånger och aldrig riktigt fattat grejen… Får en känsla av att den är lite för mycket inom kåren och lite för lite ute i livet. O andra sidan bör det ju bli bra med tanke på Arbetsbok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.