I dagarna utkommer boken Trafikmaktordningen som jag var med och skrev – för vad som känns som typ hundra år sedan – på tyska. Den har titeln VerkehrsMachtOrdnung och ges ut på Unrast Verlag i översättning av fantastiska Gabriel Kuhn, vilket gör att jag misstänker att den kommer vara bättre än originalet. :) Dessutom har Unrast kompletterat texten med massor av superfina illustrationer (har bara sett några än så länge, så ser fram emot att få bläddra i den).

Planka Cover 05-19

p.s. Någon gång efter årskiftet ges boken även ut på engelska av PM Press, oklart än så länge under vilken titel. d.s.

En tanke kring ”VerkehrsMachtOrdnung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.